Alice Knap
VD och grundare

Alice gillar skogspromenader i tystnad, sin hund Nelson och alla grymma HUJ-medarbetare. Hon äter helst en vegolasagne med en stor grönsallad och tittar gärna på Sveriges Mästerkock. Favoritprodukten är HUJ Vegetarisk Pastej Smoky.

Liza Backlund
Säljchef

Liza gillar att spela piano och äter helst spaghettilåda. Hon gillar att titta på Grey’s Anatomy och favoritprodukten är HUJ Creamy Cashew Paprika & Chili. Den går att använda som dip, pastasås och på knäckemackan.

Margareta Ekman
Säljare

Margareta gillar blommor, fåglar, att vandra och spela tennis. Hon tittar gärna på serier, nyheter och Idol. Margareta äter helst HUJs egna produkter och favoriterna är HUJ Vegetarisk Pastej Original och HUJ Creamy Cashew Örter.

Hej Elias!
Praktikant sälj

Elias gillar hundar, att resa och att träna. Han äter helst thaimat, godast är av allt är en vegansk gryta med röd curry. Elias tittar gärna på någon spännande serie och favoritprodukten från HUJ är Creamy Cashew Naturell.

Katrien Philips
produktionsledare

Katrien gillar resor, katter och lugna dagar. Hon äter helst mackor med getost och fikonmarmelad och tittar gärna på Dexter, How to Get Away with Murder och Unbelievable. Katriens favoritprodukt är HUJ Vegetarisk Pastej Smoky.

Andrea Andersson
Produktionsmedarbetare

Andrea gillar att läsa böcker och att umgås med sina vänner. Hon äter helst en god vegetarisk lasagne och tittar gärna på Netflix, särskilt favoriten Glow. Favoritprodukten från HUJ är vår cream cheese 2.0 – Creamy Cashew Vitlök

Teodor Källhult
Produktionsmedarbetare

Hej Ebba!
Produktionsmedarbetare

Ebba gillar att träna på gym. Helst av allt äter hon pasta eller en god pizza gjord på surdeg. Ebba tittar helst på Youtube eller på romantiska komedier. Favoritprodukten från HUJ-sortimentet  är Creamy Cashew Örter.

Hej My!
Produktionsmedarbetare

På fritiden gillar My att läsa en bra bok. Hon äter helst pasta, men vilken typ av pasta spelar mindre roll. My tittar gärna på en feelgood-serie som Vänner. Favoritprodukten från HUJ är Creamy Cashew Vitlök.

Bengt Holm
ekonomiansvarig

Bengt gillar djur och tycker också om att vandra och att resa till olika platser. Bengt är lite av en allätare och han tittar gärna på sport och olika tv-serier. Favoritprodukten i HUJ- sortimentet är vår cashewost Creamy Cashew Vitlök.

Sofia Brolin
kommunikationsansvarig

Sofia gillar Djungelvrål, katter och att odla grönsaker. Hon äter helst sötpotatistacos och tittar gärna på Första dejten, Black Mirror och true crime. Sofias favoritprodukt är HUJ Creamy Cashew Paprika & Chili.

Agnes Sundbom
Praktikant kommunikation

Agnes gillar katter, att handla second hand och att titta på hockey. Hon äter helst napolitansk pizza och tittar gärna på Vänner, amerikanska The Office och Sherlock. Favoritprodukten från HUJ är Creamy Cashew Vitlök och Paprika & Chili.

nelson
professionell kontorshund

Nelson gillar Alice, långa promenader i skogen och att hänga med på HUJ-kontoret. Nelson har tyvärr ingen mail eller något telefonnummer, men om du någon gång svänger förbi kontoret i Alingsås kan du träffa på honom!

Hej framtida kollega!
Vill du jobba hos oss?

Läs mer om våra lediga tjänster och skicka din ansökan till oss! Vi ser fram emot att kanske ha just dig som framtida kollega på HUJ!

läs mer

Hej praktikant!
Vill du praktisera hos oss?

Läs mer om hur du söker till våra praktikplatser. Vi tar emot praktikanter på flera områden. Vi hoppas att du är en framtida praktikant hos oss!

läs mer